Mio Fietsnavigatie Cyclo 210 Europa View larger

Mio Fietsnavigatie Cyclo 210 Europa

€ 199,95

New

MIO5420027527789

1 Item in stock

 

Productbeschrijving

Met de Mio Cyclo 210 kan je eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of je eigen voorkeursroutes volgen. En als je ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo™ 210 drie verrassende fietsroutes uit op basis van door jou gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als je steeds hetzelfde vertrekpunt kiest. 
De turn-by-turn navigatie leid je moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 210 optimaal gebruiksgemak. De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat je kunt fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van maar liefst 10 uur kan je lange afstanden afleggen zonder dat je zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’s, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kan je steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.

Kortom: de Mio Cyclo 210 GPS Europa is dé perfecte fietsnavigatie voor de recreatieve fietser die op zoek is naar een compleet navigatietoestel. De navigatie is voorzien van gedetailleerde voorgeladen OSM kaarten van heel Europa, zodat het toestel gelijk klaar is voor gebruik. Kies er vervolgens voor om te navigeren van A naar B, met een GPX route die je zelf hebt gemaakt of laat de Mio Cyclo 210 een fraaie route voor je bedenken met de Surprise Me functie. Onderweg worden zowel de afstand, snelheid, tijd als de verbruikte calorieën nauwkeurig geregistreerd zodat je ook na afloop precies kan zien hoe je rit is verlopen.

De Mio Cyclo 210 wordt geleverd met:
- Mio Cyclo 210 GPS Europa navigatietoestel
- Standaard mount met tie-wraps
- Quick Start handleiding

Specificaties Mio Cyclo 210 GPS Europa
- Gebruiksvriendelijke fietsnavigatie
- Navigeren van punt A naar B of met voorkeursroute
- Suprise Me ™ -functie voor uitstippelen verrassende routes
- Waar Ben Ik functie geeft exacte adres snel weer
- Meet snelheid, afstand, tijd, verbruikte calorieën en meer nauwkeurig via GPS
- Voorzien van OpenstreetMaps van heel Europa, onmiddellijk klaar voor gebruik
- Stapsgewijze instructies met geluidssignalen
- Fietsgerichte POI’s; zoek snel naar fietsenwinkels, eerste hulp locaties e.d.
- Voorzien van herdlaadbare batterij met lange levensduur tot 10 uur
- Voorzien van fraai kleurenscherm van 3,5 inch
- Duidelijke en gebruiksvriendelijke menustructuur
- Waterdichte behuizing (IPX5)
- Afmetingen: 114 mm x 68 mm x 19 mm
- Gewicht: 146 gram

Write a review

Mio Fietsnavigatie Cyclo 210 Europa

Mio Fietsnavigatie Cyclo 210 Europa

Write a review

Merken