Vittoria RubinoPro G2 Control Vouw View larger

Vittoria RubinoPro G2 Control Vouw

€ 31,36

New

12 Items in stock

De Vittoria Rubino Pro Control Graphene 2.0 is de ideale raceband uit de Rubino-serie voor het ruigere terrein. De Rubino Pro Control Graphene 2.0 beschikt over een extra dikke compound op het loopvlak. Dit extra rubberpantser verkleint de kans op lekrijden. Hierdoor is de Rubino Pro Control bij uitstek geschikt voor de ruigere ondergronden, zoals kasseienstroken en hobbelige bestratingen. 

De Vittoria Rubino Pro Control beschikt over de tweede generatie grafeen compounds. Met deze generatie compounds kan Vittoria de rubersamenstelling optimaal aanpassen aan de omstandigheden. Zo is de Vittoria Rubino Pro Control Graphene 2.0 voorzien van een dikkere compound op het loopvlak. De dikkere rubbersamenstelling verkleint de kans op een stootlek. Dit maakt de Pro Control dan ook bij uitstek geschikt voor de ruigere ondergronden. 

De Vittoria Rubino Pro Control Graphene 2.0 is opgebouwd uit 3 verschillende compounds. Door het gebruik van meerdere compounds wordt een ideale balans tussen rolweerstand, grip en duurzaamheid gecreëerd. Het karkas van de Rubino Pro Control Graphene 2.0 racefiets band is gemaakt van 60 TPI nylon. Het karkas is hierdoor vrij stug, maar dit maakt de Pro Control ook extra duurzaam. Met de Rubino Pro Control Graphene 2.0 buitenband kun je dus vele kilometers vooruit, ook op de kasseienstroken van Parijs-Roubaix of de witte straten van de Strade Bianchi.

Write a review

Vittoria RubinoPro G2 Control Vouw

Vittoria RubinoPro G2 Control Vouw

Write a review

Merken