Privacy Policy

Privacy Policy

De door de kopende partij verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Wielerhuis de Meulenreek. Als u zich registreert op onze site zal om bepaalde informatie worden gevraagd. Dit doen wij alleen om de aangeboden producten te kunnen leveren en om uw identiteit te kunnen verifieren als u inlogt. Het klantenbestand zal gebruikt worden ter uitvoering en afwikkeling van de bestelling. Aan derden zal geen inzage worden gegeven in het Wielerhuis de Meulenreek klantenbestand. Geregistreerde gebruikers kunnen zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

Als u van gedachten verandert kunt u later uw beslissing terugdraaien. Emails ter bevestiging van zakentransacties zullen altijd aan u worden toegezonden.

 

Betalingsmogelijkheden

Betalingen  Het is mogelijk om bij Wielerhuis de Meulenreek op verschillende manieren te betalen.

Contant: Bij het afhalen van uw producten is het mogelijk contant (cash) af te rekenen.

Vooruitbetaling: Wanneer u een bestelling plaatst bij ons kan u het geld naar ons overmaken. De gegevens die hiervoor nodig zijn ontvangt u na uw bestelling. Als de betaling bij ons binnen is gaan we over tot versturen.

Onder Rembours: Wanneer u een bestelling plaatst onder rembours kunt u het bedrag bij de postbode afrekenen bij de levering aan huis. Dit is alleen mogelijk voor bestellingen BINNEN Nederland.

Via iDEAL: U klikt bij uw bestelling op de iDEAL betaalknop en selecteert daarna uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

BTW  Alle genoemde prijzen bij Wielerhuis de Meulenreek zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.


Categories